Vinn Ridge Racer Unbounded!
0

Vinn Ridge Racer Unbounded!

apr 10 Spill.no  

Gamlinger som redaktøren vår får stjerner i øynene når vi nevner Ridge Racer. Spillet var en revolusjon da det kom, og var det store skillet mellom Playstation og de konkurrerende konsollene da Namco presterte å gjøre spilleautomaten om til en arkadeperfekt lanseringstittel til Playstation-konsollen i 1994.

Bølleracing

I Ridge Racer Unbounded har japanske Namco Bandai for første gangen latt en vestlig utvikler lage et spill i serien. Det betyr at den rene og pene grafikken og de vakre brekkslæddene fra arkaderaceren er byttet ut med bøllete powerracing og en by full av snarveier, for de som våger å booste seg gjennom kafeer og reklameskilt.

Vi har fått tre eksemplarer av det ferske bilspillet å gi bort, et på hvert format. Disse gir vi bort til tre heldige vinnere sammen med en T-skjorte fra spillet. Alt du trenger å gjøre for å delta er å svare riktig på spørsmålet under. Vinnerne trekkes i slutten av april.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.