Her er agentene i Syndicate
0

Her er agentene i Syndicate

jan 04 Spill.no  

En ny trailer fra Electronic Arts og utvikler Starbreeze introduserer de spillbare agentene i det kommende skytespillet Syndicate.

Nikk til klassikeren

Allerede neste måned blir det gjensyn med Peter Molinieux’ klassiske agentserie Syndicate, men denne gangen i form av et førstepersons skytespill laget av svenske Starbreeze, som tidligere har laget spill som The Chronicles of Riddick og The Darkness.

Som et lite nikk til sitt snart 20 år gamle opphav, har utvikleren inkludert ni oppdrag fra originalen, som nå altså spilles fra agentenes egen synsvinkel. En ny trailer introduserer de fire agentene som dukker opp i spillets svært vektlagte samarbeidsdel, og etter videoen å dømme har de alle forskjellige egenskaper som kommer godt med.

Se trailer

Syndicate utvikles av Starbreeze og utgis av Electronic Arts for Playstation 3, Xbox 360 og PC. Spillet lanseres 23. februar.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.