Her er Clan Operations
0

Her er Clan Operations

feb 07 Spill.no  

Utvikler Beachhead har offentliggjort info og bilder fra den kommende klanfunksjonen i Call of Duty Elite, Clan Operations.

I testfasen

På ett punkt hadde Activision hele syv forskjellige utviklerstudioer i gang på Call of Duty-merkevaren, og blant dem finner vi Beachhead, som har jobbet med den sosiale plattformen Call of Duty Elite. Nå viser utvikleren for første gang frem bilder fra Clan Operations, et oppsett for spesifikke klanoppdrag som fremdeles er i testfasen. Sammen med bildene dukket i tillegg en masse ny informasjon opp på Modern Warfare 3-forumet, som forklarer i detalj hva du kan se i de nye skjermbildene.

Call of Duty Elite er en sosial plattform og oppkoblingstjeneste for Call of Duty: Black Ops og Call of Duty: Modern Warfare 3 fra Activision. Deler av tjenesten krever et betalingsabonnement.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.