Her er de største annonsering fra nattens EA Play presentasjon
0

Her er de største annonsering fra nattens EA Play presentasjon

jun 19 Anders Lønning  

Apex Legends

Sesong 4 var den største så langt for Apex Legends, og nylig gikk spillet i gang med sin femte. På tirsdag går spillet også i gang med en ny event kalt Lost Treasures, og med det kommer en ny modus ved navn Armed and Dangerous Evolved, som snur flere av spillets elementer på hode ved å begrense spilleren til å kun bruke sniperrifler og halger, og kun beskytte seg med Evo skjold. Alle Respawn Beacons er også fjernet fra kartet, erstattet med at hvert lag har med seg sine egne som de kan bruke hvor som helst, når som helst.

Til høsten kommer spillet også til Steam og Switch sammen med en etterlengtet kryss-spilling støtte

The Sims 4

Som del av at alle spillene til EA rulles inn på Steam lanseres The Sims 4 også på plattformen i dag. Spillet er større enn noensionne med tonnevis av utvidelser.

Andre spill som har kommet til Steam.

Titanfall 2, A Way Out og Dead Space 3 ble også lansert i dag. Abonnement løsningen EA Access kommer også til Steam til høsten.

Syv nye spill til Nintendo Switch

EA har lenge vært på gjerdet angående det å lansere spill på Nintendo’s håndholdte. Nå kommer det syv nye spill til plattformen fra utgiveren i løpet av det neste året, Burnout Paradise lanseres i morgen og Apex Legends kommer til høsten.

EA Originals

Electronic Arts brukte også tid på å vise hva indie utviklere som gir ut spill under EA Originals holder på med, deriblant Josef Fares’s Hazelight sitt nye spill It Takes Two som er et co-op plattformer spill som hovedpersonen lover skal være ulikt alt annet vi har spilt før, og etter A Way Out er vi villige til å tro på han.

Utvikleren av EA Originals spillet Fe, Zoink Games, jobber med Lost in Random som de lover skal være et mørkere spill en de har levert tidligere, som er satt i en verden hvor tilfeldighet er ulovlig og man spiller som en jente utstyrt med kraften til å påføre verdenen tilfeldighet igjen ved hjel av kameraten sin Dicey.

Final Strike Games er et studio bestående av utviklere med bred erfaring fra flerspiller skytespill sjangeren som nå gir ut sitt første spill Rocket Arena som samtidig både er akkurat det det høres ut som, og ikke helt hva man skulle tro det er. Spillet spilles i tredjeperson og har et tungt Fortnite møter Overwatch visuelt preg.

Første Gameplay trailer for Star Wars: Squadrons

Tidligere denne uken ble Star Wars: Squadrons avduket i forkant av nattens presentasjon etter at ting om spillet begynte å lekke ut på nett.  Spillet kommer til PC, PS4 og Xbox One og vil ha støtte for PC og PSVR.

Squadrons kommer med både enspiller og flerspiller modus hvor du kan spille for både det som er igjen av det Galaktiske Imperiet etter Return of the Jedi, og den nye republikken kan du fly X-Wings, Tie-Fighters, Interceptors, Bombers, Y og A-Wings, med stor grad av personlig tilpassing i form av hvordan piloten din eller skipene dine ser ut. Spillere kan også tilpasse egenskapene til sine skip med forskjellige våpen og andre gadgets.

Spillet lanseres andre oktober i år.

Ja, det kommer sportspill også til neste generasjon.

I tilfelle noen var redde for at EA hadde begynt å hate penger, så kommer det altså sportspill til Xbox Series X og PlayStation 5

Ny generasjon betyr nye måter å lage spill på

Sjef over alle studioene til EA, Laura Miele, snakket også litt om hvordan ny teknologi i den nye generasjonen introduserer nye måter å lage spill på som EA kan benytte seg av i fremtiden.

Criterion, BioWare, og DICE ble nevnt som prøver ut nye teknologier for å forbedre etablerte serier, og Motive jobber med et helt nytt spill for neste generasjons konsollene som skal sette kraften av kreativitet i spillerens hender.

Hun oppfordrer oss til å fortsatt være høylytte om hva vi ønsker å se fra dem, og i den anledning:

One More Thing:

Cuz Perry og Deran Chung kunne annonsere at Skate er tilbake, men at vi må vente til neste år for å se noe mer fra det.

Og med det var presntasjonen rundte av. Det merkes at vi holder på å runde av spillgenerasjonen da dette var rimelig tamme greier i det store og hele. Ingen tegn til verken Mass Effect samlepakken, som har vært så nært som bekreftet at skulle komme, og intet nytt om Dragon Age heller. Beklager Tommy. Kanskje til neste år.

About Anders Lønning

Tobarnsfar fra Haugesund med dagjobb som elektriker/automatiker i oljebransjen. Har skrevet om spill i et tiår nå, og er over gjennomsnittet glad i filmen Dredd fra 2012.