Her er januars PS Plus-fordeler
0

Her er januars PS Plus-fordeler

des 14 Spill.no  

Sonys Playstation Plus-ordning har lenge tilbudt en rekke fordeler på tvers av selskapets plattformer, og byr blant annet på hendig skylagring, eksklusive tilbud og tidlig tilgang på betaer og demoer. Fremst blant disse finner vi imidlertid Instant Game Collection, en samling spill som medlemmer kan laste ned uten ekstra kostnader og spille så lenge abonnementet varer. Nå har Sony avduket utvalget for januar, og det er dermed klart at en rekke godbiter står på menyen for 2014s første måned.

Først ut er utvalget til nylanserte Playstation 4, der indieperlen Don’t Starve står i spissen. Her tar du på deg rollen som Wilson, en forsker som er blitt fanget av en demon og transportert til en dyster villmark i en annen verden. Ved å utnytte omgivelsene på best mulig vis er målet å overleve og finne veien tilbake til hans opprinnelige hjem, og dette eventyret har høstet god kritikk fra en nærmest samlet presse.

Eiere av Playstation 3 kan på sin side se frem til et mer omfattende utvalg storspill, bestående av Borderlands 2 og DmC: Devil May Cry. Førstnevnte er et skytespill med elementer fra rollespillsjangeren, der vi stifter bekjentskap med en gjeng skattejegere på deres ferd gjennom den vakre planeten Pandora. Devil May Cry bygger derimot på rendyrket hack ‘n slash, og med en omdesignet Dante i hovedrollen bedriver man demonslakt som aldri før. Disse spillene ble belønnet med henholdsvis seks og fem øyne på terningen her på Spill.no.

Sony har heller ikke spart på kruttet på den håndholdte fronten, der det actionpregede rollespillet Soul Sacrifice leder an i januar. Gjennom en magisk bok gjenopplever man minnene til en mektig trollmann, og bruk av magi legger dermed grunnlaget for spillets kampsystem. Moralske valg spiller også en sentral rolle, ettersom man ofte må velge mellom å redde døende fiender eller ofre dem til fordel for mer makt. Slåssespillet BlazBlue Continuum Shift Extend blir også tilgjengelig, som i all hovedsak er en portering av den originale konsollutgivelsen.

I forbindelse med juletiden føres det også daglige tilbud via Playstation Network, og her kan PS Plus-medlemmer sikre seg ekstra saftige avslag. Det er også verdt å merke seg at medlemskap er påkrevd for å ta i bruk nettfunksjonene på PS4.

Kilde: Playstation Blog EU

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.