Hoopa teleporterer seg over til Norge!
0

Hoopa teleporterer seg over til Norge!

des 01 Anders Lønning  

I følge en pressemelding fra Nintendo vil den mytiske Pokémon-en Hoopa være å finne på alle GameStop-butikkene i Norge i hele desember og januar. Hoopa vil nok neppe dukke opp gjennom en av teleporteringsringene hans, men vil imidlertid være å få tak i via en kode, som du kan hente ut på en GameStop-butikk.


For å hente ut Hoopa trenger du et eksemplar av Pokémon X, Y, Omega Ruby eller Alpha Sapphire. Hoopa vil opprinnelig være i sin Confined Form, men hvis du overfører den til Omega Ruby eller Alpha Sapphire kan du slippe løs den allmektige og fryktinngytende Hoopa Unbound.

 

Du kan finne din nærmeste GameStop-butikk enten ved å få en ekte Hoopa til å teleportere en bort til deg, eller (kanskje enda lettere) ved å besøke GameStop sine nettsider.

 

Kommer du til å slå ring rundt disse kalendermånedene i håp om å få tak i din helt egen Hoopa? Eller har du fått tak i en allerede via teleportering fra det store utlandet? Gi lyd i kommentarfeltet!

About Anders Lønning

Tobarnsfar fra Haugesund med dagjobb som elektriker/automatiker i oljebransjen. Har skrevet om spill i et tiår nå, og er over gjennomsnittet glad i filmen Dredd fra 2012.