Hundrevis av kontoer utestengt fra Battlefield 3
0

Hundrevis av kontoer utestengt fra Battlefield 3

nov 14 Spill.no  

Utvikler Dice har via Twitter meldt at juks vil bli slått hardt ned på under online-spilling av det nylanserte Battlefield 3.

Nulltoleranse

Er det noe som ødelegger opplevelsen når man spiller online, er det juksing. Våpen som sikter av seg selv, folk som løper gjennom vegger og utnytting av småfeil i koden gjør livet surt for de som ønsker seg en real utfordring, og støter fra seg spillere. Etter rapporter om juksing i Battlefield 3 har derfor Dice gått hardt til verks mot de skyldige.

I en Twitter-melding skriver den svenske utvikleren at de allerede har bannlyst hundrevis av kontoer, og har nullet ut statistikken hos en rekke juksere som blant annet har benyttet seg av en svakhet som lar en høste inn haugevis av erfaringspoeng på unormalt kort tid.

– Vi jobber med å utestenge så mange vi kan, så raskt vi kan. Vi har nulltoleranse for juksing, heter det i en påfølgende melding.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.