Ikke for Xbox 720
0

Ikke for Xbox 720

nov 14 Spill.no  

Halo 4 blir utviklet for Xbox 360, og er ikke planlagt noen lansering på neste generasjons plattformer, bekrefter 343 Industries-sjef Frank O’Conner fast.

Rykteflom

Det har lenge versert rykter om at det kommende Halo 4, som ble annonsert på årets E3-messe, blir laget for Microsofts neste spillkonsoll, som pressen inntil videre har døpt Xbox 720. Ifølge andre rykter skal den nye konsollen annonseres allerede på neste E3, og ettersom ingen detaljer rundt spillmotoren i Halo 4 ble offentliggjort under lanseringen, har mange automatisk regnet med at dette var i påvente av annonseringen av en ny konsoll.

Spillets utvikler, 343 Industries, med sjef Frank O’Conner, har derfor gått ut for å slå fast en gang for alle at spillet ikke er planlagt for neste generasjon.

Halo 4 vil være på Xbox 360, og vil bruke en modifisert utgave av Halo-motoren(e). Ikke egentlig bare én motor, siden den har gjennomgått radikale forbedringer hele tiden, svarte O’Conner på rykteforumet NeoGAF.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.