I dag åpner Pandaren-riket
0

I dag åpner Pandaren-riket

sep 25 Spill.no  

Tilleggspakken til nettrollespillet World of Warcraft, Mists of Pandaria, lanseres i Norge i dag, og Blizzard har sluppet en video for å demonstrere de mange nyvinningene den byr på.

Pandami

Selv om det har blitt noen tilleggspakker, føles det fremdeles som en merkedag når World of Warcraft-verdenen utvides. Rundt åtte millioner spillere får nye utfordringer i spillet, og rundt fire millioner blir fristet til å vende tilbake. Det snart åtte år gamle spillet er sensasjonelt nok fremdeles i live, og snart rauser anmeldelsene av den fjerde tilleggspakken inn. Det gjør også vår, etter at vi har fått oss en grundig tur i det nye landskapet. I mellomtiden kan du kose deg med denne traileren, som presenterer de nye elementene i Mists of Pandaria.

Se Video

World of Warcraft: Mists of Pandaria er utviklet av Blizzard og utgis av Activision for PC og Mac. Tilleggspakken lanseres i dag.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.