Walking Dead er ute før jul
0

Walking Dead er ute før jul

sep 25 Spill.no  

Telltale Games har bekreftet at en samlet utgivelse med samtlige episoder fra The Walking Dead-spillet skal lanseres 4. desember i USA.

Zombie-jul

Det var Telltales offisielle Twitter-konto som bekreftet dette, da det ble spurt om hele sesongen ville bli utgitt på én disk, slik det ble gjort med spillserier som Tales of Monkey Island, Sam & Max og Back to the Future.

Det betyr at de to resterende episodene, Around Every Corner og No Time Left, vil stå klare i løpet av et par måneder. Noen europeisk utgivelsesdato ble ikke bekreftet, men Telltale har tradisjonelt ikke ventet særlig lenge mellom lanseringer i de to regionene. Det ble ikke nevnt om sesongutgivelsen gjelder for samtlige plattformer, eller bare for PC.

The Walking Dead utvikles og utgis av Telltale Games for PC, Playstation 3, Xbox 360 og iOS. Spillets tredje av fem episoder er foreløpig ute, men en samlet utgivelse ventes før jul. Les anmeldelsen av første episoder HER.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.