Wii U blir ikke sonefri
0

Wii U blir ikke sonefri

sep 24 Spill.no  

Nintendo UK har bekreftet for Eurogamer at den kommende konsollen Nintendo Wii U ikke kommer til å bli sonefri.

Ny Nintendo-trend

Det bekrefter dermed det tidligere utsagnet fra Nintendo i det japanske spillbladet Famitsu, hvor beskjeden var den samme: Wii U blir låst for regionen den er kjøpt i, og vil ikke spille spill fra andre regioner. Den følger dermed opp tradisjonen fra Wii og den muligens mer kontroversielle beslutningen for DSi og 3DS, da håndholdte konsoller tradisjonelt har vært sonefri.

Aspirerende Wii U-eiere må dermed krysse fingre og tær for at Nintendo følger opp en annen trend i spillbransjen, nemlig samtidige spillanseringer over hele verden. Men om man har lyst på de særeste japanske utgivelsene, ser det ut til at en egen konsoll kan vise seg nødvendig. Det samme gjelder de som hadde planer om å spare noen slanter på å handle spillene sine i land med lavere prisnivå enn Norge.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.