Ingen felles achievements-system for Wii U-spill
0

Ingen felles achievements-system for Wii U-spill

nov 13 Spill.no  

Nintendo Wii U kommer ikke til å ha et felles achievements-system, slik både Playstation 3 og Xbox 360 har, røper utvikler Jeremiah Slaczka på nettstedet NeoGaf.

Rykteflom

Slaczka jobber for utviklerstudioet 5th Cell, som han også var med å starte opp. Studioet er nok best kjent for ordspillserien Scribblenauts, og de står klar med det siste spillet i serien, Scribblenauts Unlimited, til lanseringen av Wii U 30. november.

På rykteforumet NeoGaf går selvsagt praten om prestasjoner, eller achievements, som vi har blitt vant til å kalle dem, for konsollen, ettersom informasjon fra offentlig hold har vært av den sparsommelige sorten. Slaczka så derfor sitt snitt til å informere massene om hvordan Scribblenauts Unlimited kommer til å fortone seg på det feltet.

Ikke obligatorisk

– Det finnes ingen Wii U-prestasjoner som er felles for konsollen. Det er opp til utviklerne å inkludere eller ikke inkludere dem. Scribblenauts Unlimited har dem i form av “Global Starite Shards”, som er en slags smørbrødliste av gjenstander man skal få frem, og som ikke er områdespesifikke, forteller Slaczka.

Han legger imidlertid til at systemet Miiverse er i oppstartsfasen, og at mye kan skje i tiden etter lansering, slik det også har på Xbox 360 og Playstation 3. Sistnevnte fikk ikke trophies-systemet sitt før to år etter lansering.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.