Ingen planer om FFXIII-3 ennå
0

Ingen planer om FFXIII-3 ennå

des 05 Spill.no  

Utvikler Square Enix’ domeneregistrering av varemerket Final Fantasy XIII-3 har ifølge selskapet ingen ting med noen planlagt utgivelse å gjøre.

Raske på avtrekkeren

De første tegnene på at spill er i kommingen er som kjent domeneregistrering. Allerede for et par måneder siden oppdaget nettstedet Andriasang at Final Fantasy- og Dragon Quest-utvikler Square Enix hadde registrert Final Fantasy XIII-3, lenge før Final Fantasy XIII-2 har rukket å nå spillhyllene.

Nå viser det seg å belage seg på et litt for føre var-beredt USA-kontor hos Square Enix. Spillet er ifølge markedsansvarlig for det japanske hovedkvarteret, Akio Ofuji, ikke på tegnebrettet en gang, og hadde ikke hørt om domeneregistreringen før en representant for Square Enix Channel Radio kontaktet ham om det.

Så det er med andre ord trygt å fokusere fullt ut på Final Fantasy XIII-2 enn så lenge, vel vitende om at en oppfølger ikke allerede ligger og puster det i nakken.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.