Ingen Wii U-utgave av Crysis 3
0

Ingen Wii U-utgave av Crysis 3

jan 08 Spill.no  

Crytek-sjef Cevat Yerli forteller i et intervju med Digital Spy at det ikke er planer om noen utgave av det kommende skytespillet Crysis 3 for Wii U.

Skylder på EA og Nintendo

Yerli var ute i fjor og fortalte at en Wii U-utgave faktisk var under utvikling, men hos et annet studio enn Crytek. Disse planene ser nå ut til å være skrapet. Skal vi tro ham, er det utgiver Electronic Arts og Nintendo som er grunnen til at utgaven uteblir fra de umiddelbare lanseringsplanene.

– Det har vært diskusjoner mellom Nintendio, EA og Crytek om dette, men konklusjonen er at det ikke er nok forretningspotensiale i det, forteller han.

Se trailer

Økonomiske hensyn

Selv bedyrer Yerli at studioet er mer enn interesserte i å utvikle for flere plattformer, men at det er visse økonomiske hensyn som nødvendigvis må spille inn i en slik beslutning.

– Det er en ren forretningsavgjørelse. Jeg hadde elsket å se det på Wii U, men hva jeg har lyst til å se og hva som faktisk blir gjort, er to forskjellige ting. Jeg kunne satt det i gang, men noen må jo selge det, reflekterer Yerli.

Crysis 3 utvikles av Crytek og utgis av Electronic Arts for Xbox 360, Playstation 3 og PC. Spillet lanseres 21. februar. Les forhåndstitten vår her.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.