Japansk rollespillperle utsettes i Europa
0

Japansk rollespillperle utsettes i Europa

okt 30 Spill.no  

Atlus, som lager og gir ut Persona-serien, har nylig annonsert at den nye Vita-versjonen av det fantastiske Playstation 2-spillet Persona 4 har blitt utsatt til våren her i Europa. Dette til tross for at spillet lanseres i USA 20. november.

Hvor er Arena?

Dette til stor frustrasjon for Persona-fansen, som allerede går og venter på Playstation 3-spillet Persona 4 Arena, som er et slåssespill basert på Persona-serien som er lansert i Japan og USA allerede. Arena skulle opprinnelig lanseres i høst, men har endt opp i et slags lanseringslimbo, der ingen kan eller vil bekreft om og når det kommer.

Persona 4 Golden har fått en europeisk lanseringsdato 22. februar, og er en ny versjon av Playstation 2-klassikeren, der man spiller en elev på en japansk ungdomsskole som om dagen må delta i skoleaktiviteter og sosial omgang med medelever for så å bekjempe monstre i en drømmeverden om natten. Nytt i Playstation Vita-versjonen er muligheten til å utforske byen om natten, og en haug med nye karakterer og hendelser.

Ifølge Atlus er det ingen soneinndeling på den amerikanske versjonen, så de mest utålmodige av oss står fritt til å importere spillet når det lanseres til Vita i USA 20. november.

Persona 4 Golden utvikles og utgis av Atlus. Spillet lanseres til Playstation Vita 22. februar 2013.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.