Nå kan du se live NBA-kamper på Xbox 360
0

Nå kan du se live NBA-kamper på Xbox 360

okt 30 Spill.no  

Microsoft har lenge forsøkt å posisjonere Xbox 360 som en underholdninsmaskin fremfor en ren spillmaskin. Her i Norge har de ikke lykkes helt, takket være et magert film- og TV-tilbud på konsollen. Mens amerikanerne har hatt en rekke spennende tjenester har vi vært avspist med et lite utvalg filmer via Zune her i landet. I høst har det derimot begynt å løsne for Xbox 360 også i Norge.

NBA Live

NBA Game Time App lanseres i dag, og gir tilgang til NBA-ligaens kamper og statistikk. I tillegg til å følge sine favorittlag og siste nytt fra ligaen kan du også se NBA-kamper live på din Xbox 360 via appen. Sistnevnte krever dog at du har kjøpt et League Pass fra NBA.com, men har du det kan du se alt av kamper som sendes fra ligaen. En egen funksjon i applikasjonen lar deg til og med se to kamper samtidig med delt skjerm.

Sammen med nylig lanserte Netflix og Xbox Music begynner det å løsne for Xbox 360 som underholdningsmaskin i Norge. I USA brukes Xbox 360 nå mer til underholdningstjenester enn spill, ifølge de nyeste målingene fra Microsoft. Det vil nok ta tid før en slik fordeling blir realitet i Norge.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.