Kaos hos Infinity Ward
0

Kaos hos Infinity Ward

mar 02 Spill.no  

Activision har tydeligvis bestemt seg for å vise muskler mot utviklerne i Infinity Ward, og i går dukket det opp flere svære sikkerhetsvakter på kontoret til Infinitiy Ward.

I motsetning til her i Norge, er det ganske vanlig at sikkerhetsvakter dukker opp når noen skal sparkes i amerikanske selskaper, og da er du borte på dagen. Pakk dine personlige saker og kom deg ut. Datautstyr konfiskeres og det hele er en ganske brutal prosess.

Bakgrunnen for det hele er en konflikt med utgiver Activision, og nå har tydeligvis noen fått nok. Det er foreløpig ikke klart hva som har utløst den dramatiske situasjonen, men det er fortløpende oppdateringer på at eier Activision gjør dramatiske endringer i selskapet.

Hoder ruller

Det som imidlertid virker klart er at toppledelsen i Infinity Ward takker for seg, eller regelrett har blitt sparket. Både Vince Zampella og Jason West, som er to av selskapets drivkrafter, forsvant etter gårsdagens møte med Activision.

De to har også oppdatert via både LinkedIn og Twitter at de ikke lenger jobber for Infinity Ward. Andre ansatte beskriver stemningen nå som forvirrende og fullstendig kaotisk

Så får vi rett og slett bare se hva dette vil si for utviklerens kommende prosjekter.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.