Katy Perry blir en sim
0

Katy Perry blir en sim

jan 18 Spill.no  

Er du en av de mange The Sims 3-spillerne i Norge, og i tillegg fan av Katy Perry, kan du glede deg til neste tilleggspakke. I The Sims 3: I Rampelyset dukker nemlig sangstjernen opp som en sim-versjon av seg selv.

Jakten på berømmelse

The Sims 3: I Rampelyset lar deg jakte på kjendisstatus og berømmelse som artist. Man kan prøve seg som sanger, akrobat, tryllekunstner eller DJ, og en ny funksjon kalt SimPort lar deg sende simmen din inn i andres Sim-spill for å opptre slik at de kan motta ære og berømmelse – eller bli buet av scenen.

Sangstjernen Katy Perry dukker også opp i spillet, som seg selv. Det er ikke første gang hun er med i The Sims-serien, hun har tidligere spilt inn en versjon av hitlåten Hot and Cold på simsk, tullespråket simmene prater i spillet. Dette er dog første gang hun er med som en spillfigur. Sangerinnen tar med seg en scene fra California Dreams-turneen sin, og en masse ekstra effekter man kan leke med i spillet.

Se musikkvideo med Katy Perry i The Sims 3 her:

The Sims 3: I rampelyset utvikles av Maxis og utgis av Electronic Arts. Tilleggspakken lanseres i mars, 2012.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.