Kilder til Eurogamer: Resident Evil 3 Remake under utvikling
0

Kilder til Eurogamer: Resident Evil 3 Remake under utvikling

nov 22 Anders Lønning  

Det skal ikke lenger være snakk om «hvis» men «når» angående en ny Resident Evil  remake. Etter suksessen med Resident Evil 2 Remake tidligere i år skal Capcom ha fått blod på tann og at neste spill ut blir, naturlig nok, Resident Evil 3: Nemesis.

Nyheten kommer blant annet fra Eurogamer som sier de har kilder nær ved utviklingen som sier spillet har vært under produksjon en stund nå, men at vi ikke har hørt noe om det fordi selskapet fokuserer på flerspiller spin-off tittelen som går under navnet Project REsistance.

Capcom har tidligere hintet om en remake av Nemesis var aktuelt hvis etterspørselen var der, og med tanke på hvor godt mottatt Resident Evil 2: Remake var både kritisk og salgsmessig er det ikke direkte overraskende at en oppfølger er under utvikling, men det er alltid gøy å få høre at det ligge i kortene uansett.

I følge Youtuberen SpawnWave, som skal ha hørt om spillet fra egne kilder, planlegger Capcom at spillet slippes en gang i løpet av 2020, som er tidligere enn antatt ettersom vi hørte om Resident Evil 2 Remake lenge før spillet ble sluppet.

Men nå som både spillmotoren og konseptet rundt en remake av denne folkekjære serien har blitt prøvet og blir ansett som vellykket kan det jo hende at en RE3: Nemesis Remake er lettere å få unnagjort på kortere tid enn RE2: Remake

About Anders Lønning

Tobarnsfar fra Haugesund med dagjobb som elektriker/automatiker i oljebransjen. Har skrevet om spill i et tiår nå, og er over gjennomsnittet glad i filmen Dredd fra 2012.