Kinect på Norway Cup
0

Kinect på Norway Cup

aug 07 Spill.no  

Norway Cup 2010 gikk av stabelen denne uken og Ekebergsletta i Oslo var stappet full av fotballentusiaster fra diverse steder i Norge og resten av verden. Norway Cup har riktignok mer å by på enn bare fotball, med tivoli og en rekke telt og stands fra diverse aktører, men hva med oss spillentusiaster? Joda. Alec hadde nemlig fått nyss om at Microsoft skulle være der å vise frem Kinect. Vi tok derfor turen opp for å se hva alt styret var, høre hva folk syntes, og kanskje teste Microsofts nye bevegelsekontroller selv. Videokameraet var selvfølgelig med, så dere også kan oppleve litt av moroa.

 

Tross noen regnbyger tidligere på dagen, ble det også sol og varmt. Det var heller ikke mangel på ivrige små og store som ville teste Microsofts oppsatte spillemaskiner i sommervarmen. Etter å ha sett hvordan det fungerte og spurt litt folk hva de syntes, hoppet jeg selv i det og prøvde meg på Microsofts nye bevegelsekontroller. Se hvordan det gikk i videoen under.

 

Microsoft Kinect har antydet slippdato november 2010. Kontrolleren kommer kun til Xbox 360.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.