0

Klar for ny tur til Azeroth i sommer?

apr 08 Alexander Lund  

World of Warcraft: Battle for Azeroth kommer ut 14. august i år. Det ble annonsert på de offisielle nettsidene nylig.

Den nye utvidelse pakken vil løfte level cap til 120 og ha flere nye godbiter, raids, oppdrag og annet som kan forventes av WoW-utvidelsepakke.

Høyere level-cap ved forhåndsbestilling

Forhåndsbestiller du nå vil du få muligheten til å lage en ny karakter på level 110, eller å booste en eksisterende karakter til dette nivået. Samtidig kan du få tilgang til noen av de nye rasene som introduseres i denne utvidelsen. Disse rasene er ikke nye på lik måte som Draenei, Blood Elves og Pandaren var, men de er heller regionale varianter av flere av de eksisterende rasene i spillet.

Spillets hovedhistorie vil handle om de nye kontinentene Kul Tiras og Zandalar, hvor de flere av disse allierte rasene bor. Hvem de allierer seg med vil avgjøre den eviglange krigen mellom horden og alliansen.

Artifaktvåpnene som var med oss igjennom hele Legion er nå byttet ut med halskjedet kalt The Heart of Azeroth. Dette er en legendarisk artifakt som du får i begynnelsen av utvidelsepakken og som kan tiltrekke seg Azerite, et mineral som er selve blodet av Azeroth. Jo mer du samler, jo mektigere blir du.

Vi kan bare si at vi gleder oss!

 

About Alexander Lund

Opplevde "good old days" av videospill, og har fremdeles den gamle grå PSX som sin favorittkonsoll. Liker en god historie bedre en mange pixler og FPS i et spill