Klart for zombie-eventyr
0

Klart for zombie-eventyr

mar 15 Spill.no  

Nettstedet IGN melder at første episode av Telltale Games’ zombiespill The Walking Dead skal være klar for nedlasting neste måned.

Tegneserievold

Det har lenge vært kjent at Sam & Max-, Wallace and Grommitog Jurassic Park-utvikler Telltale Games jobber med et episodebasert The Walking Dead-spill, men vi vet foreløpig fryktelig lite om det. Spesielt med tanke på at første episode skal være klar for nedlasting allere neste måned, som studioet offentliggjorde i dag. Resten av episodene skal følge jevnlig, forteller Telltale.

Spillet, akkurat som den svært populære TV-serien, baserer seg på tegneserien The Walking Dead, men i motsetning til de aller fleste zombiespill som slippes i disse dager, ligger fokuset mer på personligheter og historie enn vill skyting. Det betyr imidlertid ikke at det blir særlig familievennlig – Telltale har allerede forberedt seg på aldersgrensen Mature, tilsvarende en 18-årsgrense i Europa. Spillet har foreløpig ikke fått noen aldersgrense fra PEGI.

Hvis du vil vite mer om spillet, har vi lagt frem to videoer hvor spillet blir diskutert, men bilder fra spillet må vi vente på tredje episode av webserien Playing Dead for å se, eller eventuelt neste episode av Up at Noon førstkommende mandag.

Playing Dead episode 1

Playing Dead episode 2

The Walking Dead utvikles og utgis av Telltale Games for PC, Playstation 3 (PSN), Xbox 360 (XBLA), Mac og iOS. Første episode skal etter ryktene slippes i april.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.