Kommer ikke før 2013
0

Kommer ikke før 2013

mai 13 Spill.no  

Colin Sebastian fra analysefirmaet Baird er overbevist om at Grand Theft Auto V kommer til å la vente på seg til 2013, melder nettstedet MCV.

Bioshock og GTA V

Det var under et foredrag om butikkjeden GameStops lave forventninger til årets resultat at Sebastian ramset opp en rekke titler for de neste tolv månedene som kunne by på store inntekter. Her nevnte han Max Payne 3, Diablo III, Call of Duty: Black Ops II, Halo 4, Assassin’s Creed III, EAs sportstitler, og avsluttet med “og i begynnelsen av 2013 – Bioshock Infinite og Grand Theft Auto V.”

Han er med andre ord helt uenig med kjendisanalytiker Michael Pachter, som hevder at utsettelsen av Bioshock Infinite til neste år, åpner for at GTA V kan slippes i år. Begge spillene gis ut av Take-Two Interactive, og å slippe to såpass store titler i samme tidsrom regnes som en dårlig ide. 

Se trailer

Forrige måned førte en tidligere Rockstar-ansatt opp GTA V som en oktober-utgivelse på CV-en sin, og det har lenge vært antatt at spillet var planlagt en lansering rundt juletider. Rockstar på sin side nekter å kommentere noen av spekulasjonene, og tvilholder på TBA-datoen inntil videre.

Grand Theft Auto V utvikles av Rockstar Games og utgis av Take Two Interactive for Xbox 360, Playstation 3 og PC. Noen lanseringsdato er ennå ikke satt.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.