Lara drøyer til neste år
0

Lara drøyer til neste år

mai 14 Spill.no  

Forrige uke annonserte Bioshock Infinite-skaperne at spillet ikke ville rekke utgivelsesdatoen i oktober i år, og i stedet vil komme i starten av 2013. I går hevdet en analytiker at Grand Theft Auto V neppe ville bli lansert i år, og nå slår Ubisoft følge og utsetter det nye Tomb Raider-spillet til 2013.

Polering

Ifølge pressemeldingen fra Square Enix må spillet poleres ytterligere før det er ferdig, og dermed rekker ikke utviklerne i Crystal Dynamics å få spillet ferdigstilt før jul i år. Ifølge Crystal Dynamics er målsettingen å lage det beste spillet studioet noen gang har produsert. Planen er nå å lansere spillet mellom januar og mars i 2013.

Tomb Raider er en ny start for den klassiske spillserien, med en yngre versjon av Lara Croft i hovedrollen, som skipbrudden på en øy.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.