Uncharted 3 blir større
0

Uncharted 3 blir større

mai 14 Spill.no  

Oppdatering 1.11 for Naughy Dogs Uncharted 3 for Playstation 3 utvider flerspillerdelen med blant annet gjensyn med Uncharted 2-elementer.

Nytt gammelt

Det er en stund siden vi sist plukket opp Playstation 3-kontrolleren for å spille Uncharted 3 (og gi det en toppscore), men nå kjenner vi at det begynner å rykke i avtrekkerfingeren igjen. Grunnen til det er oppdatering 1.11, som byr på en rekke fristelser på flerspillerdelen.

Blant annet blir det gjensyn med The Lab fra Uncharted 2, som er en spilleliste bestående av en rekke spesiallagde variasjoner av de vanlige spilloppsettene, ofte forbeholdt en helg eller uke, før det bærer videre til neste variasjon. Disse skal dukke opp jevnlig fremover gjennom året.

I tillegg introduserer Naughty Dog den klassiske spillmodusen Elimination Mode, som i og for seg er ganske selvbeskrivende. Både Elimination Mode og The Lab regnes som Team Deathmatch, når skattene nå blir delt ut avhengig av spillmodus man befinner seg i.

Et annet populært tillegg, er elimineringen av såkalte ragequitters, folk som skrur av når de hisser seg opp, eller det blir for mye motstand. Gjør man det etter oppdatering 1.11, får man automatisk et tap oppført på statistikken sin. Et slag for rettferdigheten.

Resten av oppdateringens nyheter kan du høre om i videoen Naughty Dog slapp forrige uke.

Se video

Uncharted 3 utvikles av Naughty Dog og utgis av Sony for Playstation 3. Oppdatering 1.11 forventes i løpet av mai.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.