Konkurranse: PlayStation Plus fyller 10 år – Vinn årsabonnement
0

Konkurranse: PlayStation Plus fyller 10 år – Vinn årsabonnement

jul 06 Anders Lønning  

I anledning 10 årsjubileet til PlayStation Plus tjenesten kjører vi i Spill.no sammen med den norske PlayStation distributøren en konkurranse hvor DU kan vinne et av de to årsabonnementene vi deler ut.

Som dere alle vet er PlayStation Plus abonnementtjenesten som er nødvendig for å benytte seg av blant annet skylagring og onlinetjenester i de fleste spill, samt at Sony ruller ut månedlige spill man kan ha i biblioteket sitt så lenge abonnementet er aktivt.

Det eneste du trenger å gjøre er å svare riktig på to spørsmål om tjenesten og sende svaret på mail til Anders@Spill.no. Merk mailen med PlayStation Plus Konkurranse i tittelfeltet.

Spørsmålene er som følger: 

– Hvilket britisk-utviklet racing spill var det første spillet som ble gitt bort som del av PlayStation Plus programmet i uni 2010?

Hint: Deler navn med programmet som gikk på TV Norge hvor deltakerne måtte komme seg gjennom en hinderløype uten å falle i vannet.

– Hvor mange spill ble gitt ut i løpet av det første året etter at PlayStation Plus Monthly Games ble innført?

Hint:  8 -16 – 32 – ?

Konkurransen varer frem til fredag 10. juli og vi trekker to vinnere kort tid etterpå!

About Anders Lønning

Tobarnsfar fra Haugesund med dagjobb som elektriker/automatiker i oljebransjen. Har skrevet om spill i et tiår nå, og er over gjennomsnittet glad i filmen Dredd fra 2012.