Konseptbilder fra «The Witness»
0

Konseptbilder fra «The Witness»

Da det gåtefulle «Braid» ble lansert på Xbox Live i 2008, ble det nedlastbare spillet umiddelbart en stor hit og rost opp i skyene av kritikerne. Ikke bare på grunn av de flotte gåtene, den nydelige spillmekanikken, den flotte musikken og grafikken, men også på grunn av at det kun var én mann som sto bak hele spillet. Senere ble «Braid» sluppet for Mac, PC og Playstation 3.

Det har surret med mangfoldige rykter om et nytt storspill fra mesterhjernen bak «Braid», og for et par måneder siden ble spillet endelig annonsert under navnet «The Witness». Etter den avsløringen har det vært veldig lite nytt angående «The Witness»,  men nå har endelig Jonathan Blow – skaperen bak «Braid» – begynt å lette på sløret. Nå har han også sluppet de aller første virkelige konseptbildene fra «The Witness».

Se bildene fra «The Witness her» her:

About Erling Løken Andersen

Erling er tidligere ansvarlig redaktør i Spill.no, nå styreleder i Omega Media, som eier og driver Spill.no. Erling har jobbet med spill siden 2006; først som spillutvikler, deretter spilljournalist og redaktør.