Kriger om verdensherredømme
0

Kriger om verdensherredømme

Multiplayerspillet «MAG» er en Playstation 3-eksklusiv tittel som Sony håper skal henvende seg mot det samme publikummet som Activisions «Call of Duty: Modern Warfare 2».

Året er 2025 og det er fred i verden – i hvert fall på overflaten. Verdens nasjoner kjemper ikke lenger mot hverandre, men i skyggene hersker det full krig mellom tre private militære fraksjoner. Disse selskapene – Raven, Valor og S.V.E.R. – kjemper ikke under noe flagg, men selger tjenestene sine til høyestbydende.

Konkurransen om de ulike kontraktene er voldsom, og skjer i form av kamper mellom hundrevis av soldater. Dette er «MAG» sin verden, hvor spilleren kjemper på lag med en av de tre militærfraksjonene – med opptil 128 samtidige multiplayer-spillere på hver side.

Nå vil Sony at du skal velge side. Hvilken fraksjon vil du kjempe sammen med? Se Sonys presentasjon av de tre militærfraksjonene her:

Raven

Raven er en europeisk militærstyrke med hovedsete i Østerrike. Raven er teknologisk avansert og disiplinert, og utviser stor selvsikkerhet når de kjemper.

Valor

Valor er stiftet av en gruppe tidligere US Army-offiserer, og henter mange av rekruttene sine fra spesialstyrkene i USA, England og Mexico. Valor sine soldater er aggressive og fleksible, og vet at enhver seier krever store offer og sterk disiplin.

S.V.E.R.

S.V.E.R. sine rekrutter stammer fra Kina, India og Russland, og har ofte en litt grumsete bakgrunn. S.V.E.R. er også dårligere finansiert enn motstanderne sine, og må derfor ofte improvisere våpen og utstyr.

Se en eldre trailer av «MAG» her:


«MAG» utvikles av «SOCOM»-utvikleren Zipper Interactive, og utgis av Sony Computer Entertainment. «MAG» kommer utelukkende til Playstation 3 og utgis 29. januar 2010.

About Erling Løken Andersen

Erling er tidligere ansvarlig redaktør i Spill.no, nå styreleder i Omega Media, som eier og driver Spill.no. Erling har jobbet med spill siden 2006; først som spillutvikler, deretter spilljournalist og redaktør.