Kvantefysisk skytespill
0

Kvantefysisk skytespill

des 08 Spill.no  

Tecmos «Quantum Theory» har lenge vært regnet som en av Playstation 3s store eksklusive titler for 2010. Dette har nå forandret seg. Tecmo annonserte nemlig i går at «Quantum Theory» også skal komme til Xbox 360. Sammen med annonseringen var det også et parti med skjermbilder.

 

«Quantum Theory» kan sammenlignes med et «Gears Of War» satt til en fantasiverden, tydelig inspirert av Stephen Kings «Dark Tower». Spillet er et tredjepersons skytespill, med det vi nå kan kalle et typisk «cover»-system. Team Tachyon prøver derimot en original vri, med dynamisk skiftende «cover» som er direkte relatert til spillets fantasisetting. Spillet tar nemlig sted i et levende tårn som hele tiden forandrer seg.

 

 Spillet tar sted i en framtid hvor en katastrofisk krig har etterlatt menneskeheten nær utryddelse. Når menneskeheten på nytt blir truet, må du som krigeren Syd ta opp kampen mot det levende tårnet. Sammen med den mysteriøse Filena vil du kjempe deg oppover tårnet, i håp om bringe hele tårnet ned.

 

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.