Lag dine egne spillvideoer!
0

Lag dine egne spillvideoer!

apr 27 Spill.no  

Videobloggene og reportasjene våre blir sett av mange, og nå har to av våre mest driftige brukere gått sammen og laget en egen videoportal for leservideoer på Spill.no

Fritt frem

Project Freeplay har våre brukere TyfonKnut og Nero kalt prosjektet, og ideen er å ha en portal der brukere kan laste opp og dele sine hjemmelagde spillvideoer.

– Ideen bak Freeplay er å være et felles medium for Spill.no-brukerne der de kan laste opp spillopplevelser de har filmet og har lyst til å dele med oss andre i vårt aktive community. Et godt norsk alternativ for de som liker Machinima, forteller TyfonKnut, eller Knut Olav Skaret som han egentlig heter.

Alle som vil kan bidra med YouTube-videoer i kanalen, og Knut Olav håper på stor variasjon. Redaktøren i Spill.no, Jon Cato Lorentzen, er også positiv til tiltaket.

– Vi har et stort og aktivt community på Spill.no, og åpner nå i større grad for å involvere vårt community mer og mer på siden. Tidligere har vi kåret månedens beste brukeranmeldelser, i vår vil vi prøve å hente frem en brukeranmeldelse hver uke som vil høste heder og ære. Vi vil følge nøye med i videokanalen, og også hente frem brukervideoer vi føler fortjener litt ekstra omtale på forsiden av Spill.no, forteller Jon Cato.

Se lesernes videoer via Project FreePlay

Følg forumtråden om Project FreePlay her

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.