Last ned Portal-låtene gratis
0

Last ned Portal-låtene gratis

mai 28 Spill.no  

Et av de mest minneverdige elementene fra det første Portal-spillet er utvilsomt rulletekstlåta Still Alive. For all del – spillet var fabelaktig, og testene, den fabelaktige spillbarheten og ikke minst humoren var alle sammen essensielle byggesteiner som til sammen dannet et tilnærmet perfekt spill. Men Still Alive summerer spillet perfekt opp i ettertid.

Vi har imidlertid ikke hatt tilgang på bakgrunnsmusikken fra spillet, noe Valve har funnet ut at de vil rette på med Portal 2. På nettsiden har nemlig utvikleren lagt opp et knippe bakgrunnslåter fra spillet for nedlasting, og det til den nette sum av null kroner.

Et annet oppløftende faktum er at Valve har kalt denne samlingen for Soundtrack Volume 1, noe som indikerer at vi garantert har flere i vente i tiden som kommer.

Låtene kan lastes ned HER.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.