League of Legends hacket
0

League of Legends hacket

jun 11 Spill.no  

League of Legends-utvikler Riot har fått brukerkontoer hos EU West- og EU Nordic & East-avdelingene sine hacket, og brukere i de rammede områdene oppfordres til å endre passord omgående.

Europa rammet

Hacking av brukerkontoer ser ut til å være populært for tiden, og sist ut er det Dota-inspirerte strategispillet League of Legends. De europeiske kontoene ble foprrige uke hacket, og informasjon som fødselsdato og krypterte passord har blitt stjålet. Noen spillere har i tillegg fått eksponert fullt navn og sikkerhetsspørsmål og -svar. Betalingsinformasjon skal ikke ha vært rammet av innbruddet.

For å bøte på hendelsen, har utvikler Riot sendt ut informasjonsmail til samtlige europeiske spillere – sjekk spamfilteret om du ikke har fått mail – og i tillegg til å ansette spesialister til å etterforske, har nye sikkerhetsrutiner blitt innført.

Mer informasjon om hackerinnbruddet finnes i Riots nyhetsbrev.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.