Må oppdatere alle versjonene
0

Må oppdatere alle versjonene

nov 16 Spill.no  

Bethesda jobber med oppdateringer til samtlige utgaver av The Elder Scrolls V: Skyrim for å fikse opp i forskjellige plattform-spesifikke bugs.

Likestilling

Vi rapporterte nylig om en ekkel bug i Xbox 360-versjonen av Skyrim, som førte til at grafikken på noen steder ble styggere om man installerte spillet på harddisken, noe som etter kommentarfeltet vårt å dømme så ut til å glede Playstation-eiere enormt. Nå viser det seg imidlertid at både PS3- og PC-eiere også må finne seg i at spillet byr på problemer.

En rekke klager på Bethesdas eget forum avslører en bug i PS3-versjonen som gjør spillet uspillbart når lagringene går over 6 MB i størrelse. Det er også rapportert tilfeller av det samme grafikkproblemet som i Xbox 360-versjonen. PC-spillere på sin side klager over hakking og tilfeller av at hele spillet fryser.

Bethesda har dermed nok å gjøre de neste dagene for å sørge for at Skyrim er en bekymringsløs affære for de mange, mange fansene Elder Scrolls-serien jo har.

– Vi jobber fortsatt med en oppdatering for alle versjonene for å ta tak i problemene med bugs og ytelse, uttalte nylig markedssjef i Bethesda Pete Hines, og henviste alle som opplever problemer med Skyrim om å fylle ut skjemaet du kan finne HER.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.