Mer Uncharted 3 på vei
0

Mer Uncharted 3 på vei

nov 16 Spill.no  

Sony har via den amerikanske Playstation-bloggen annonsert Flashback Map Pack #1, den første av syv nedlastbare pakker til Uncharted 3: Drake’s Deception.

Nostalgiske kart

Etter to uker på markedet, er det ikke utenkelig at de fleste av dag 1-kjøperne av Uncharted 3 nå har kommet seg til slutten, og har begynt å fokusere på flerspillerdelen spillet har å by på. Dette aner nok utvikler Naughty Dog, som via utgiver Sony nå har annonsert den første nedlastbare pakken, Flashback Map Pack #1, på den offisielle Playstation-bloggen.

Sony er svært sparsommelige på informasjon om pakken så langt, og bruker i stedet mesteparten av dagens blogg på å reklamere for Fortune Hunter’s Club, hvor man etter å ha betalt et engangsbeløp får 45% rabatt for de kommende kartpakkene til Uncharted 3 – i alt syv i tallet. Et par bilder av tilsynelatende Uncharted 2-kart ble imidlertid sluppet for å pirre nysgjerrigheten hos Drake-fans, og de kan du se her i saken.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.