Må oppdateres fra dag 1
0

Må oppdateres fra dag 1

okt 24 Spill.no  

Electronic Arts slipper en oppdatering på 167 MB til Xbox 360-versjonen, og  av det kommende krigsspillet Battlefield 3, melder Videogamer.

Ukjent innhold

Det hender rett som det er at utviklere ikke blir helt ferdige med spillene før de går i trykken, og legger derfor siste hånd på verket via en dag 1-oppdatering man laster ned før man spiller for første gang. Denne gangen blir eiere av Xbox 360-versjonen møtt med spørsmål om å laste ned hele 167 MB når de starter spillet for første gang.

Hva denne oppdateringen inneholder har EA Dice ennå ikke sagt, og det er ennå ikke klart hvor store oppdateringene til PC- og Playstation 3-versjonene kommer til å være. På Xbox 360 ligger normen rundt 4 MB på oppdateringer, så det er ingen tvil om at det her er snakk om betraktelige forskjeller mellom den originale og den oppdaterte versjonen av spillet.

Battlefield 3 utvikles av EA Dice og utgis for PC, Xbox 360 og Playstation 3 av Electronic Arts. Spillet lanseres torsdag 27. oktober.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.