0

Mary Jane byr på overraskelser i PS4s Spider-Man

Lanseringsdatoen til PS4s Spider-Man-spill nærmer seg med stormskritt og deres nyeste trailer åpner vinduet for mer spekulasjon og forventning.

I traileren fokuseres det på spillets historie, og det vektlegges at Peter Parker ikke er alene i kampen mot skurkene. Hans ikoniske av-og-på-kjæreste (avhengig av hvilken tegneserie/film/serie du forholder deg til) Mary Jane Watson ser ut til å ha en stor tilstedeværelse i spillet.

I en trailer fra fjoråret kunne man i et øyeblikk se noe som liknet på gameplay av henne som listet seg krokbøyd forover. Det ble kort tid senere bekreftet at hun vil være en spillbar karakter og at hun jobber som journalist for Daily Bugle, hvor Peter også jobber i flere versjoner av serien.

Tidligere i år sa spillets hovedutvikler at Mary Jane vil overraske mange i dette spillet.

Kanskje får vi muligheten til å kontrollere Mary Jane i sekvenser av spillet der hun må å snike seg rundt, rekognosere og informere Spider-Man? Eller kanskje hun selv skaffer seg superkrefter på et eller annet vis?

I den nyeste traileren kan vi se henne skvette ved synet av en aggressiv edderkopp i hva som ser ut til å være et Oscorp laboratorium.

Spillets regissør har uttalt seg i et intervju om hvor stor frihet Marvel Studios gir Insomniac Games til å lage sin egen versjon av Spider-Man og hans univers.

Miles Morales ser også ut til å være en gjengående karakter i spillet, og i noen utgaver av tegneseriene er han selv en versjon av Spider-Man. Mulighetene er mange.

Traileren bydde på nok en avsløring, i tillegg til det som ser ut til å allerede være et skurketettpakket spill.

Silver Sable slenger seg med på å gjøre hverdagen sur for Spider-Man, sammen med Mr. Negative, Shocker, Electro, Vulture, Rhyno og Scorpion. Snakker om tvilsome typer; Norman Osbourne blir også vist for første gang i traileren.

Han har nemlig en lei tendens til å være vår helts erkefiende, Green Goblin, og denne gangen ser det ut til at han klarer å snu hele New York på hodet og gjøre Spider-Man til en folkefiende.  Det ser ikke ut til å være noe rom for kjedelige stunder i spillhistoriens løp.

Det er bare å telle dagene til 7. september.

About Johan Nordal Børstad

Freelance filmarbeider og skribent om dagen, spillentusiast om natten. Spiller det meste, men har en stor forkjærlighet for så si alt PlayStation, open world-spill og solide storydrevne singleplayerspill. Favorittspill; Ratchet & Clank, The Last of Us, Mass Effect 2, Infamous 2, Assassin’s Creed 2, Uncharted 2. Ser ut til at jeg også har en forkjærlighet for oppfølgere..