Media Molecule bekrefter oppfølger
0

Media Molecule bekrefter oppfølger

mai 10 Spill.no  

Forrige uke kunne det amerikanske bladet Game Informer avsløre at «LittleBigPlanet 2» var på vei. Nå har nyheten blitt bekreftet av utviklerne selv.

Via Twitter

Det var via en oppdatering på Twitter at Media Molecule valgte å bekrefte nyheten til Game Informer. I meldingen skriver utviklerne: “Alt er sant! Vi er glade over å kunne fortelle at vi lager «LittleBigPlanet 2». Fulle megadetaljer på mandag!”

Ifølge de som har lest artikkelen i Game Informer kommer «LittleBigPlanet 2» til å bli mye mer enn et plattformspill, man får rett og slett muligheten til å lage mange ulike spilltyper.

Media Molecule lover å komme med flere detaljer i dag, og vi lover å videreformidle disse så snart vi mottar mer info.

«LittleBigPlanet 2» utvikles av Media Molecule og utgis av Sony Computer Entertainment. Spillet er offisielt ikke annonsert på noe format ennå, men vi tipper det dukker opp på Playstation 3. Dato er heller ikke satt.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.