Mer Dead Island neste uke
0

Mer Dead Island neste uke

nov 15 Spill.no  

Utgiver Deep Silver har annonsert en endelig dato for tilleggspakken til Dead Island, Bloodbath Arena, som kan lastes ned for Xbox 360, Playstation 3 og PC den 22. november.

Blodbad

Det har lenge vært kjent at den nedlastbare tilleggspakket Bloodbath Arena har vært rundt hjørnet, men først nå er datoen 22. november spikret. I denne pakken befinner det seg fire arenaer, hver med nye utfordringer for både enslige spillere og i samarbeid, og bølger av angripende zombier skal slås tilbake. Det blir mulig å ta med alt som plukkes opp av gjenstander og erfaringspoeng til kampanjemodusen etterpå.

Dead Island er utviklet av Techland og utgitt av Deep Silver for Playstation 3, Xbox 360 og PC. Tilleggspakken Bloodbath Arena blir tilgjengelig for nedlasting 22. november.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.