Mer L.A. Noire i juni
0

Mer L.A. Noire i juni

mai 21 Spill.no  

Team Bondi og Rockstars L.A. Noire har sjarmert fletta av anmeldere verden over den siste uka, og det kommer neppe som noen overraskelse på noen at hovedperson Cole Phelps skal få mer å gjøre, også i tiden fremover.

Brannsak

Allerede på lansering kunne man her til lands kjøpe utgaven hvor ekstrainnholdet The Naked City og The Badge Pursuit Challenge var inkludert med spillet. Også i USA hadde man lignende tilbud, blant annet om man kjøpte L.A. Noire da megakjeden Best Buy hadde nattåpent på lansering, hvor man fikk utdelt en kode for en gratis nedlasting av brannsaken Nicholson Electroplating.

Rockstar har nå på sin egen nettside lagt ut instruksjoner for nedlasting av saken, og informerer samtidig om at den også vil bli tilgjengelig for nedlasting fra PSN og Xbox Live “snart”. Eurogamer melder imidlertid nå at “snart” betyr allerede 20. juni.

Vi har tidligere nevnt at Team Bondi ønsker å tilgjengeliggjøre en masse skrapet innhold på sikt, blant annet er det to hele politiavdelinger aldri fant veien til det ferdige produktet.

L.A. Noire er utviklet av Team Bondi og utgitt av Rockstar for Xbox 360 og Playstation 3. Spillet ble lansert fredag forrige uke. En anmeldelse dukker opp her på siden i løpet av kort tid.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.