Mer liv i Sims-universet
0

Mer liv i Sims-universet

apr 06 Spill.no  

Er du en av mange som liker å leke seg i The Sims 3, kan EA friste med nok en tilleggspakke til sommeren. Tidligere har vi fått dra på ferie og ekspedisjoner i The Sims 3: Reisefeber, fått brynet oss på nye karrierer i The Sims 3: Drømmejobben, og festet natten lang i The Sims 3: Helaften. Nå er det nye aktiviteter og feiringer for små og store som står på plakaten.

Generasjoner

Den nye tilleggspakken har fått navnet The Sims 3: Generasjoner, og tar for seg nye aktiviteter for store og små. Barna kan for eksempel leke med fantasivenner, bygge trehytter og klubbhus, og gå på danseskole, mens ungdommene kan ha alene-hjemme-fester, gjøre rampestreker og dra på skoleball. Festen fortsetter i voksenlivet med muligheten til å gifte seg, med påfølgende utdrikningslag. Utviklerne lokker også med at man kan bli spøkelse i den nye utvidelsen.

Tilleggspakken blir den fjerde utvidelsen til The Sims 3, og vil kun bli utgitt til PC og Mac.

Se trailer fra The Sims 3: Generasjoner her:

The Sims 3: Generasjoner utvikles av Maxis og utgis av Electronic Arts. Tilleggspakken lanseres på PC og Mac til sommeren

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.