Mer ME3-DLC på vei
0

Mer ME3-DLC på vei

mai 16 Spill.no  

Sonys Hong Kong-nettside røpet i dag informasjon om en ny nedlastbar tilleggspakke til Electronic Arts og Biowares Mass Effect 3, melder Kotaku.

Nye brett, klasser og våpen

Det kommer neppe som noen overraskelse på noen at Electronic Arts har langsiktige planer for Mass Effect 3, og at den første tilleggspakken, From Ashes, ikke kom til å bli den siste. Men før utgiveren fikk summet seg med en annonsering, ser det ut til at Sonys Hong Kong-kontor har kommet dem i forkjøpet.

På nettsiden kunne man inntil nylig lese om en ny tilleggspakke ved navn Rebellion, som bygger videre på flerspillerdelen av spillet. Ingen endring på slutten, med andre ord. I stedet får Mass Effect 3-eiere muligheten til å kjempe mot Reaper-rasen via to nye brett, jungelbrettet Firebase Jade, og Firebase Goddess på Thessia. I tillegg til nye våpen, nevnes det også seks nye klasser – Quarian Engineer, Quarian Infiltrator, Vorcha Soldier, Vorcha Sentinel, Phoenix Adept og Phoenix Vanguard.

Siden er ikke overraskende borte nå, men det er tvilsomt at Sony farer med forsinkede aprilsspøker. Electronic Arts og Bioware har imidlertid fremdeles til gode å kommentere saken, så vi plasserer det i rykteboksen enn så lenge.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.