Mer Rage på vei?
0

Mer Rage på vei?

Vil du vende tilbake til det post-apokalyptiske universet skapt i id Softwares spill Rage? Da vil det nok komme som en god nyhet at studioet ikke ser seg ferdig med IPen enda. 

Under årets Quakecon kunne nemlig medgrunnlegger av id, Tim Willits, fortelle litt mer rundt deres planer for serien. Blant annet hadde han følgende å si om seriens framtid:

«Jeg er stolt over det vi gjorde [i Rage], jeg er stolt over universet vi bygde. Serien er ikke død. Vi gjør ikke noe med den for øyeblikket, men når jeg designet universet, gjorde jeg det på en måte som gjør slik at det blir lett å komme tilbake til. Jeg er fortsatt stolt over at vi gjorde noe som var annerledes – det var ikke som spillene vi har lagd tidligere.»

Skal man ta Willits på ordet, vil vi nok få se en Rage-oppfølger en gang i framtiden. Dt første Rage-spillet ble motatt relativt godt når det kom ut i 2011, men det ble samtidig møtt med klager om noe utdatert gameplay, og tekniske problemer, spesielt på PC-versjonen. Her på Spill.no belønnet Jon Cato spillet med fem øyne på terningen, og priset det for nettopp dets noe old school-aktige gameplay.

Kilde: Joystiq.com

About Erling Løken Andersen

Erling er tidligere ansvarlig redaktør i Spill.no, nå styreleder i Omega Media, som eier og driver Spill.no. Erling har jobbet med spill siden 2006; først som spillutvikler, deretter spilljournalist og redaktør.