Ubisoft har slutten til Assassin’s Creed klar
0

Ubisoft har slutten til Assassin’s Creed klar

Lurer du på når Assassin’s Creed-serien egentlig skal konkluderes? I et intervju med Eurogamer kunne i hvert fall Ubisoft bekrefte at de har en gjennomgående historie med en slutt klar, men at de har bygd den opp slik at de kan fortsette med utgivelser fram til serien skal konkluderes.

I intervjuet kom det blant annet fram at studioet har en gruppe med forfattere og designere som fokuserer på nettopp den gjennomgående historien til hele serien. De kunne også utdype litt om hva som avgjør når avslutningen egentlig kommer:

«Vi har en idé om hvor slutten er, om hva slutten er. Men selvfølgelig, Yves har annonsert at vi er en årlig tittel, vi utgir et spill hvert år. Så avhengig av settingen, avhengig av hva fansen vil ha, har vi gitt oss selv mer rom til å utfylle denne gjennomgående historien. Men det er en slutt.»

Med andre ord er det nok veldig lite sannsynlig at det kommende Assassin’s Creed IV: Black Flag kommer til å være det siste vi får se til den suksessfulle serien. Og dersom Black Flag blir en like stor suksess som forgjengerne, kan det nok komme enda et par titler før vi omsider får se hvordan hele historien skal avsluttes. For fans av serien 

About Erling Løken Andersen

Erling er tidligere ansvarlig redaktør i Spill.no, nå styreleder i Omega Media, som eier og driver Spill.no. Erling har jobbet med spill siden 2006; først som spillutvikler, deretter spilljournalist og redaktør.