Moderator tatt for BF-hacking
0

Moderator tatt for BF-hacking

jan 23 Spill.no  

En moderator på Battlelog har ifølge nettstedet den uoffisielle bloggen BF3blog.com  blitt fersket og straffet for hacking av statistikken sin i skytespillet Battlefield 3.

Juksepetter

Det har vært mye snakk om juksing i Battlefield 3, og utvikler Dice har tidligere blitt kritisert for å gjøre for lite med problemet. De har derfor den siste tiden intesivert jakten på jukserne, og har nå også måttet rense opp i egne rekker.

Nå meldes det at brukeren «MrPropper777», som inntil nylig har blitt bevæpnet med moderatorrettigheter på Battlelog-forumet, har blitt fersket for hacking av Dice, og som følge har fått statistikken sin blanket ut. Brukeren var aktiv i Playstation 3-versjonen av Battlefield 3.

Det er ikke særlig god PR for Dice, som allerede sliter med hackere i spillet sitt, og det er en god indikasjon på at utvikleren trenger å stramme inn maskene i garnet sitt ytterligere noen meter hvis de skal kunne få juksingen ned på et overkommelig nivå. Dice har ennå til gode å kommentere saken.

Battlefield 3 utvikles av Dice og utgis av Electronic Arts for Playstation 3, Xbox 360 og PC. Spillet ble utgitt i 2011.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.