Modern Warfare 3 annonseres på E3?
0

Modern Warfare 3 annonseres på E3?

mai 09 Spill.no  

Et bilde av en reklame for juni-utgaven av Official Playstation Magazine viser et gigantisk, Modern Warfare-grønt tretall med undertittelen The biggest game in the world returns.

Spillverdenen lider ikke akkurat av vannmangel på ryktemølla til vanlig, men i tiden før E3 spinner den betraktelig raskere enn resten av året. Men noen rykter veier tyngre enn andre, og da Call of Duty: Modern Warfare 3 blir nevnt, faller de fleste andre raskt i bakgrunnen.

Ryktene om en oppfølger til en av tidenes mest populære onlinespill har lenge versert i spillmedia, men aldri før har sporet vært så varmt som da Playstation 3-siden PushSquare postet bildet av det omtalte tretallet.

Ren online?

Tidligere har ryktene for det meste omhandlet mulighetene for et rent onlinespill, et eventuelt Call of Duty: Online, etter at utgiver Activision tidligere i år annonserte opprettelsen av utviklerstudioet Beachhead Studios, hvis oppgave skulle være å kun fokusere på onlineinnhold til skytespillserien. Hvorvidt et eventuelt Call of Duty: Modern Warfare 3 vil by på også en enspillerdel, får vi garantert høre mer om i tiden som kommer.

Activision har foreløpig ikke kommentert ryktene, men vi lover å komme tilbake med utfyllende informasjon når det dukker opp.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.