Møt Døden
0

Møt Døden

mar 22 Spill.no  

THQ har sluppet første del av en CGI-trailer som introduserer hovedperson i Darksiders II, Death.

Undervurdert

Darksiders er definitivt på listen vår over undervurderte spill fra de siste årene. Som en av de fire apokalypserytterne ble War ført bak lyset, og startet følgelig sin egen personlige vendetta mot de ansvarlige i et heftig actioneventyr som best kan beskrives som en blanding av God of War og Zelda. Nå er det snart tid for oppfølgeren.

I Darksiders II er det broren Death som er i fokus, og i en tidslinje som store deler av spillet beveger seg parallelt med den i det første spillet, er det hans oppgave å bevise sin brors uskyld. THQ har nettopp via nettstedet IGN lansert første del av en CGI-trailer som setter tonen for det kommende spillet. Og selv om vi i utgangspunktet er lite begeistret for trailere som ikke viser noe fra det faktiske spillet, er det vanskelig å ikke glede seg bittelitt når man ser verdenen Death skal boltre seg i.

Se video

Darksiders II utvikles av Vigil Games, og utgis av THQ for Xbox 360, Playstation 3, Nintendo Wii U og PC. Lanseringstidspunkt er satt til sommeren 2012.

Darksiders II utvikles av Vigil Games, og utgis av THQ for Xbox 360, Playstation 3, Nintendo Wii U og PC. Lansering er satt til 29. juni.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.