Uncharted-skattejakt på gang?
0

Uncharted-skattejakt på gang?

mar 22 Spill.no  

Nettstedet Uutforsket.no hinter om avsløringen av noe Uncharted-relatert kl 20:30 i kveld, og støttes av Playstation Norges Facebook-side.

Viralkampanje

Virale markedskampanjer har aldri satt seg skikkelig i Norge, men det gjøres stadig nye forsøk. I går ettermiddag postet Sony PlayStation Norges Facebook-konto en kode som umulig kan tolkes som noe annet: 22s03t20a12r20t59. Ved nærmere ettersyn utgjør bokstavene ordet START, mens tallene danner datoen 22.03.2012 20:59.

I tillegg har nettstedet Uutforsket.no oppstått, hvor et gammelt kart over Oslo-fjorden er avbildet sammen med det samme tidspunktet som på Facebook-siden. Domenet er eid av Nordisk Film Distribusjon, som er importør av PlayStation og Uncharted i Norden. «Uncharted» betyr som kjent uutforsket på norsk.

Det ryktes lenge at Uncharted 3 skulle sende Drake på skattejakt i Frithjof Nansens fotspor, men dette ble som kjent avkreftet da spillet ble annonsert. Vi krysser selvsagt fingrene for at en tilleggspakke med nytt Nansen-innhold til Uncharted 3, eller PS Vita-spillet Golden Abyss for den saks skyld, er det som skal annonseres i kveld, men tør ikke håpe for sterkt.

Gjort før

Den danske avdelingen av Nordisk Film hadde nemlig i fjor en lignende side, Uudforsket.dk oppe, hvor man skulle jakte på skatter i København i sporene til den danske oppdageren Wilhelm von Bernhoff, forteller nettstedet PlayStationLife. Selv om vi gjerne skulle sett Nansen i en ny tilleggspakke i Uncharted 3 eller Golden Abyss, er det nok mest sannsynlig at vi her snakker om en norsk utgave av den danske kampanjen, som nå er avsluttet.

Men ingenting er ennå avslørt, og vi sitter garantert og hamrer på F5 når klokken begynner å nærme seg ett på ni i kveld.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.