Vinn nye Resident Evil og T-skjorte
0

Vinn nye Resident Evil og T-skjorte

mar 22 Spill.no  

OPPDATERING! Vinnerne har blitt trukket. Det riktige svaret var tre spill, og vinnerne ble: Bendix1, hwe og tomdyr.

Vi vet dere er glade i konkurranser, derfor slår vi til med nok en gavepakke fra alle oss her i Spill.no til våre kjære lesere. Denne gangen gir vi bort det nye Resident Evil-spillet med undertittelen Operation Raccoon City til to heldige lesere.

Flerspillerfokus

Det nye spillet er en litt annerledes variant av de tradisjonelle spillene. I stedet for en småskummel historie med skvetne zombiesekvenser er spillet lagt opp som en flerspilleropplevelse, med kamp mellom spillere og samarbeidsmodus. Vi gir bort spill på valgfritt format: Xbox 360, Playstation 3 eller PC, og vinnerne får også denne lekre T-skjorten med i pakken, som garantert vil innkassere kudos og respekt når du har den på deg på stranda i sommer:

Alt du trenger å gjøre for å delta er å svare riktig på spørsmålet under. Vinnerne vil bli trukket før påske. Resident Evil: Operation Raccoon City lanseres 23. mars til Xbox 360, Playstation 3 og PC.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.