Spillerne vil hate å møte dem
0

Spillerne vil hate å møte dem

mar 21 Spill.no  

Sjefutvikler Ken Levine og Irrational Games har offentliggjort nok en skumling fra det kommende actionspillet Bioshock Infinite.

Skrikerunger

Det tredje kapittelet i trailerserien Heavy Hardhitters tar for seg et merkelig vesen som ikke umiddelbart gir inntrykk av å slå like hardt fra seg som Motorized Patriot og Handyman, men de kompenserer med ekkelhet.

Boys of Silence kan ikke se, men de har ingen problemer med å navigere seg etter lyd, noe trompetene på hjelmene deres garantert bidrar til. Ken Levine mener de er en slags mobil og oppsøkende utgave av kameraene fra de forrige Bioshock-spillene, og er overbevist om at spillerne kommer til å hate å støte på dem – på en god måte, selvsagt.

Se video

Bioshock Infinte utvikles av Irrational Games og utgis av 2K Games for Xbox 360, Playstation 3 og PC. Spillet lanseres 19. oktober

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.