Møt The Last of Us-gjengen
0

Møt The Last of Us-gjengen

jul 18 Spill.no  

Sony har sluppet et redigert opptak av utvikler Naughty Dogs paneldiskusjon fra San Diego Comic-Con forrige uke.

Soppepidemi

Comic-Con betyr ikke bare en haug med nye trailere fra de største spillene, men også en haug med paneldiskusjoner med folkene som står bak. En av Sonys definitive storsatsinger for Playstation 3 fremover er The Last of Us, fra deres eget Naughty Dog-studio.

Overlevelsesspillet finner sted i en fremtid hvor en soppepidemi har brutt ned sivilisasjonen som vi kjenner den, og gjennom 20 år har endret tilværelsen til et overlevelses-scenario de færreste kommer seg gjennom uten å bli rammet.

Merittert utvikler

Det stilles enorme forventninger til The Last of Us, mye takket være en serie interessante trailere, men med en merittliste som inneholder Crash Bandicoot, Jak and Daxter og Uncharted er det vanskelig å ikke har forhåpninger til en tittel fra Naughty Dog.

Nylig stilte en god del av gjengen bak spillet, kreativt ansvarlig Neil Druckmann, regissør Bruce Straley, og skuespillerne Troy Baker (Joel), Ashley Johnson (Ellie) og W. Earl Brown (Bill), opp i et panel på San Diego Comic-Con. Sony har filmet seansen, og har nå lagt ut et redigert opptak av høydepunktene.

Se video

The Last of Us utvikles av Naughty Dog og utgis av Sony for Playstation 3. Spillet lanseres neste år.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.